Vendégkönyv

értékelés

Lehoczky Imre | 2018.11.04

Idősödő házaspár vagyunk a Duna mellől az Alföldről . Immáron másodjára jártunk itt most unokákkal . Meg kell írnom , hogy csodálatosan éreztük magunkat . Az elhelyezés a kiszolgálás , a tisztaság mind 10 pont . Tetszik az a nyugalom ami árad a helyből úgy mint a Fogadós habitusából . Szinte mindenre gondolnak amit otthon felejtettünk pl. tea filter azt is találtunk . Nagyon tetszik , hogy a kerékpártól a pim-pong lehetőségig minden megtalálható ! Nekem hatalmas kedvencem a dézsa fürdő !!! A belső biztonságos parkolási lehetőség is biztosított . Kellemes csendes és nyugalmas hely , mindenképp úgy irányitjuk majd kirándulásunkat , hogy A Bóbitából tudjuk azt a jövőben is megtenni. Tényleg csak felső hangon tudunk csak beszélni az apartman házról és természetesen gazdáiról is . Tesszük ezt olyan szemmel , hogy egy évtizedig vezettünk egy igen komoly intézményt , vendéglátó iparban ! Köszönettel Ildikó és Ferenc , csodálatos pihenés volt ha még csak pár nap is volt ?! A viszont látásra Imre és párja Kati , persze az unokák Balázs és Szonja természetesen ugyan ezen a véleményen vannak !

Re:értékelés

vendéglátók | 2018.11.06

Kedves Imre és Kati!

Köszönjük!
Örülünk,hogy Egerbe kirándulva eszükbe jutottunk és ismét nálunk szálltak meg,hogy az utolsó pillanatban éppen volt egy szabad apartmanunk,ahol az unokákkal el tudtuk Önöket helyezni.És,hogy Ők is jól érezték magukat a Bóbitában.
Kedves szavaik új lendületet adnak,most épp az udvar térburkolásához jön jól,amit a napokban kezdtünk.
Jó egészséget kívánunk és várjuk a viszontlátást!

Re:Re:értékelés

Lehoczky Imre | 2018.11.17

Jó egészséget és kedvet a munkálatokhoz !Remélem tavasszal találkozunk . Áldott ünnepeket kívánunk !

Ajánlás

Semsey Zoltánné | 2018.09.30

Másodjára jártunk baráti családokkal a Bóbita Apartmanházban. 3 család gyerekekkel. Szívből ajánljuk mindenkinek a Brassó család apartmanházát. Aki Szilvásváradon vendégszerető házigazdákat, makulátlanul tiszta és rendkívül jól felszerelt, barátságos, gyerekbarát apartmant keres igényesen kialakított udvarral, eszközökkel, itt biztosan megtalálja. Köszönjük, hogy itt lehettünk, biztosan visszatérünk.

Re:Ajánlás

Feri és Ildikó | 2018.10.01

Örülünk,hogy visszajáró vendégeink lettetek!Köszönjük,hogy vigyáztatok a kert és a ház tisztaságára.Minden konyhába visszakerült az utolsó pohár is és külön köszönet a szelektálásért!

Re:Ajánlás

Bölcskei Rita és Bölcskei Zsolt | 2018.10.14

Üdv mindenki !!! Mi egy kellemes hétvégét töltöttünk itt .Merem ajánlani mindenkinek ,nagyon tiszta ,kényelmes ,szép,korrekt hely .Nagyon felszerelt,és segítőkész a vendéglátó.Jó volt azt tapasztalni .Hogy mikor odaértünk ,komplett csomag fogadott minket .Mit ,hol lehet megnézni ,illetve hol találhatóak ,boltok ,Dr ,stb,meg milyen látványosságok vannak,ismertetőkkel.Köszönjük még egyszer. Mi biztos továbbra is őket, titeket választunk

Ajánlás

Házigazdák | 2018.10.16

Kedves Rita és Zsolt!
Köszönjük szépen mi is,hogy írtatok a honlapunkra és még jobban,hogy mindennel meg voltatok elégedve.A látnivalós mappánkat folyamatosan bővítjük és helyi eseményekkel naprakész!
Visszavárunk Titeket!

Tökéletes pihenés

Vera és Karcsi | 2018.09.07

Kedves Ildikó és Ferenc!

Köszönetet szeretnék mondani nektek itt is ezért a csodás 5 napért cserébe!Az apartman tökéletesen felszerelt és tiszta volt.A kert rendezett és ápolt.A ti kedvességetek pedig lenyűgöző.Élmény volt minden nap nem csak nekünk hanem Maszatnak a kutyusunknak és Louienak a cicánknak is:) Nagyon örülünk, hogy rátok találtunk és remélem egyszer legalább még meg tudunk szállni nálatok.

Nagyon sok sikeres évet kívánunk még nektek és mindig maradjatok ilyenek:)

Köszönettel: Vera, Karcsi, Maszat a kutyus és a Louie a cica :)

Re:Tökéletes pihenés

Feri és Ildikó | 2018.09.09

Kedves Vera és Karcsi!

Köszönjük,hogy visszatértetek a honlapunkra közzétenni a megelégedettségeteket,amit ittlétetekkor minden alkalommal elmondtatok nekünk.
Jó darabig tudunk belőle töltekezni!
Ilyen kedves,közvetlen vendégeket kívánunk magunknak a jövőben is,amilyenek Ti voltatok,akik minden korosztállyal megtaláltátok a közös témát és szinte minden apartman lakóival leültetek beszélgetni.
Jaffának máris hiányoztok,keresi újdonsült barátját,Maszatot,aki megtanította neki,hol van a mogyoró-lelőhely.

Hálás köszönet!

Olgi és Zsolti | 2018.07.29

Kedves Ildikó és Ferenc!

Ez úton is szeretnénk megköszönni Nektek ezt a felejthetetlen csodás 4 napot, amit a Bóbitában töltöttünk. A gyönyörű kert, az apartman, annak felszereltsége, a tisztaság és a figyelmességetek minden eddigi nyaralásunkat felülmúlja. Köszönjük a sok kedvességet és a csodás dézsafürdőzést. Jövőre találkozunk!
Köszönettel: Olgi, Dalma és Zsolti

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Új hozzászólás hozzáadása

Orbán-ház múzeum