Vendégkönyv

Ajánlás

Semsey Zoltánné | 2018.09.30

Másodjára jártunk baráti családokkal a Bóbita Apartmanházban. 3 család gyerekekkel. Szívből ajánljuk mindenkinek a Brassó család apartmanházát. Aki Szilvásváradon vendégszerető házigazdákat, makulátlanul tiszta és rendkívül jól felszerelt, barátságos, gyerekbarát apartmant keres igényesen kialakított udvarral, eszközökkel, itt biztosan megtalálja. Köszönjük, hogy itt lehettünk, biztosan visszatérünk.

Re:Ajánlás

Feri és Ildikó | 2018.10.01

Örülünk,hogy visszajáró vendégeink lettetek!Köszönjük,hogy vigyáztatok a kert és a ház tisztaságára.Minden konyhába visszakerült az utolsó pohár is és külön köszönet a szelektálásért!

Re:Ajánlás

Bölcskei Rita és Bölcskei Zsolt | 2018.10.14

Üdv mindenki !!! Mi egy kellemes hétvégét töltöttünk itt .Merem ajánlani mindenkinek ,nagyon tiszta ,kényelmes ,szép,korrekt hely .Nagyon felszerelt,és segítőkész a vendéglátó.Jó volt azt tapasztalni .Hogy mikor odaértünk ,komplett csomag fogadott minket .Mit ,hol lehet megnézni ,illetve hol találhatóak ,boltok ,Dr ,stb,meg milyen látványosságok vannak,ismertetőkkel.Köszönjük még egyszer. Mi biztos továbbra is őket, titeket választunk

Ajánlás

Házigazdák | 2018.10.16

Kedves Rita és Zsolt!
Köszönjük szépen mi is,hogy írtatok a honlapunkra és még jobban,hogy mindennel meg voltatok elégedve.A látnivalós mappánkat folyamatosan bővítjük és helyi eseményekkel naprakész!
Visszavárunk Titeket!

Tökéletes pihenés

Vera és Karcsi | 2018.09.07

Kedves Ildikó és Ferenc!

Köszönetet szeretnék mondani nektek itt is ezért a csodás 5 napért cserébe!Az apartman tökéletesen felszerelt és tiszta volt.A kert rendezett és ápolt.A ti kedvességetek pedig lenyűgöző.Élmény volt minden nap nem csak nekünk hanem Maszatnak a kutyusunknak és Louienak a cicánknak is:) Nagyon örülünk, hogy rátok találtunk és remélem egyszer legalább még meg tudunk szállni nálatok.

Nagyon sok sikeres évet kívánunk még nektek és mindig maradjatok ilyenek:)

Köszönettel: Vera, Karcsi, Maszat a kutyus és a Louie a cica :)

Re:Tökéletes pihenés

Feri és Ildikó | 2018.09.09

Kedves Vera és Karcsi!

Köszönjük,hogy visszatértetek a honlapunkra közzétenni a megelégedettségeteket,amit ittlétetekkor minden alkalommal elmondtatok nekünk.
Jó darabig tudunk belőle töltekezni!
Ilyen kedves,közvetlen vendégeket kívánunk magunknak a jövőben is,amilyenek Ti voltatok,akik minden korosztállyal megtaláltátok a közös témát és szinte minden apartman lakóival leültetek beszélgetni.
Jaffának máris hiányoztok,keresi újdonsült barátját,Maszatot,aki megtanította neki,hol van a mogyoró-lelőhely.

Hálás köszönet!

Olgi és Zsolti | 2018.07.29

Kedves Ildikó és Ferenc!

Ez úton is szeretnénk megköszönni Nektek ezt a felejthetetlen csodás 4 napot, amit a Bóbitában töltöttünk. A gyönyörű kert, az apartman, annak felszereltsége, a tisztaság és a figyelmességetek minden eddigi nyaralásunkat felülmúlja. Köszönjük a sok kedvességet és a csodás dézsafürdőzést. Jövőre találkozunk!
Köszönettel: Olgi, Dalma és Zsolti

Re:Hálás köszönet!

Feri és Ildikó | 2018.08.01

Kedves Olgi Dalma és Zsolti!
Köszönjük,hogy írásban is kifejeztétek köszöneteteket,sok szeretettel várunk Benneteket vissza!

Köszönet

Dávid Réka | 2017.09.07

Kedves Ildikó és Ferenc!

Szeretnénk a köszönetünknek itt is nyomot hagyni, ugyanis nem győztük eleget hangsúlyozni, milyen jól éreztük magunkat a Bóbitában. Mindezekért felelős az apartman kifogástalan felszerelése és nem utolsó sorban persze a Ti kedvességetek is.
Nagyon bízom benne, hogy még visszajutunk hozzátok, mert ilyen jó nyaralásból sosem elég.

Köszönettel: Réka és Dani

Re:Köszönet

Ferenc és Illdikó | 2017.09.08

Olyan kedves Tőletek,hogy a honlapunkon is köszönetet mondtok!
Minden jót kívánunk nektek és mi is reménykedünk a viszontlátásban!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Új hozzászólás hozzáadása

Orbán-ház múzeum